Forspaddling

Från SEK 395,00 kr
  • Varaktighet: 150 Minuter
  • Plats: Falun, Dalarna

Forspaddling för alla - utan förkunskaper!

Forspaddling för alla fungerar i alla väder. Perfekt för familjer, skolklasser, företagsevent och kompisgäng. Inga förkunskaper behövs! Från ankomst till avresa tar besöket cirka 2,5 timmar. Vi har toaletter, duschar och fina omklädningsrum.


Ett besök går till så här

Kom gärna tio minuter före bokad tid, eller tidigare om du vill börja med en kaffe eller läsk! Kom i vanliga kläder.

Vi börjar med en introduktion. Därefter får ni våtdräkter och byter om i våra omklädningsrum. Först blir det paddling på slätvatten för att lära sig att styra kajaken. Sedan tittar vi på när forsens pump drar igång och på nolltid skapar en helt underbar fors! Ni får sedan gå längs hela forsen och se den från land.

Sedan är det dags att själv paddla fors! Efter en dryg timme av forspaddling är ni trötta och lyckliga! Avsluta gärna med en skön bastu.


Att ha med

Baddräkt/badbyxor, handduk och en långärmad underställströja. Hänglås med kod är bra om ni vill låsa in värdesaker. Man kan betala med kort och med swish.


För yngre

Från 14 år kan man paddla själv i forsen. Ungdomar 10-13 år paddlar i tvåmanskajak med en vuxen.


Fika

I arenan finns en cafeteria med gott kaffe och läsk.


Säkerhet

All paddling i fors sker på egen risk och föräldrar ansvarar för sina barn.


Bokning - Ombokning - avbokning

Osäkra på antalet ni blir? Boka antalet i underkant. Vi kan ofta ordna plats för några till på plats utom i juli.

Om ni inte kan komma på bokad tid och informerar oss senast 48 timmar i förväg, ordnar vi utan kostnad ombokning till en tid som passar, hela säsongen 2024. Kolla gärna själv tillgänglighet på lämpligt datum i detta bokningssystem. Om ni ombokar senare, tar vi en ombokningsavgift på 150 kr per person.

Om en bokning inte nyttjas under 2024, behålls nyttjanderätten för varje kommande år, till en kostnad av 150 kr/person och år. Bokningar är också fria att överlåta till andra. Bokningar gjorda efter 1 september, kan ombokas utan kostnad till 2025.


För mer information om Falu Vildvattenpark och vad vi erbjuder, se www.faluvildvattenpark.se


Kontakt: välkommen att ringa 023 540 40 eller maila info@faluvildvattenpark.se