Forskajak, 3 timmar

Från SEK 345,00 kr
  • Varaktighet: 150 Minuter
  • Plats: Falun, Dalarna

Hjärtligt välkommen till Falu Vildvattenpark!

Forskajak är en aktivitet som passar alla i alla väder. Vi välkomnar enskilda och grupper för en superkul aktivitet. Från ankomst till avresa tar besöket 2,5 - 3 h.

Arenan öppnade hösten 2018 och från start har det varit succé med mycket nöjda gäster. Vår aktivitet passar perfekt för skolklasser, företagsevent och kompisgäng.

Ett besök går till så här

Kom till bokad tid eller en liten stund innan om du vill börja med en kaffe!

Besöket börjar med att du och dina vänner får all utrustning och byter om i vårt omklädningsrum. Efter en kort instruktion börjar ni att paddla på slätvatten och lär er att styra kajaken. Sedan tittar vi på när forsens pump drar igång och på nolltid skapar en helt underbar fors! Ni får sedan gå längs hela forsen och se den från land.

Sedan är det dags att själv paddla fors! Efter en timmes forspaddling är ni trötta och lyckliga! Avsluta gärna med en skön bastu.

För yngre

Från 14 år kan man paddla själv i forsen. Ungdomar 10-13 år paddlar i tvåmanskajak med en vuxen. De som är yngre än 10 år kan paddla enmanskajak på slätvatten i en vuxens sällskap. Det kostar 195 kr och kan betalas på plats i arenan. Vi tar kort, swish och kontanter.

Fika

I arenan finns en cafeteria med gott kaffe, läsk.

Boende

Vi har tre fina stugor med 4-6 bäddar. De kan bokas direkt hos oss via mail eller telefon.


Ombokning - avbokning

Osäkra på antalet ni blir? Vi kan nästan alltid ordna plats för några till. Om någon uteblir kan vi ordna presentkort för dessa på plats, att nyttja senare.

Om ni inte kan komma på bokad tid och informerar oss senast 72 timmar i förväg, ordnar vi utan kostnad ombokning till en tid som passar. Kolla gärna själv tillgänglighet på lämpligt datum i detta bokningssystem. Om ni ombokar senare, tar vi en ombokningsavgift på 75 kr per person.

Vi återbetalar inte bokningar, undantaget allvarlig sjukdom eller andra omständigheter som gör att ni uppenbarligen inte någonsin får möjlighet att gästa oss. Bokningar är fritt ombokningsbara hela säsongen. Om de inte nyttjas under 2020, behålls nyttjanderätten till nästa år för 150 kr/person. Bokningar kan överlåtas till andra.

För mer information om Falu Vildvattenpark och vad vi erbjuder, se www.faluvldvattenpark.se


Kontakt: välkommen att ringa 023 540 40 eller maila info@faluvildvattenpark.se